Handelsbetingelser

FORBEHOLD OG PRISER
Vi forbeholder os retten til at ændre priser uden varsel. Alle priser på disse sider er opgivet excl. moms, da foreningen er momsfritaget. Vi tager forbehold for tryk-/tastefejl.

BETALING
Medlemmet modtager en elektronisk faktura, som skal betales senest 14 dage efter indmeldelsen. Ved opstarten af ny sæson, sendes en ny faktura til medlemmet, medmindre medlemskabet er blevet opsagt. Kajakklubben opbevarer ikke medlemmets kreditkort informationer.
Betalingen af kontingent kan ske med Dankort eller andet betalingskort, som er godkendt af Kajakklubben Viking samt Nets, samt bank overførsel påført de anviste informationer.
Kajakklubben Viking benytter Dibs, som er godkendt af Nets som betalingsløsning. Ved automatisk træk på betalingskort gemmes dine kortinformationer ikke hos Kajakklubben Viking, men hos Dibs. Kvittering for betaling sendes pr mail.
Kajakklubben Viking anvender ikke automatisk træk på betalingskort, hvis denne praktisk ændres vil alle medlemmer blive varslet via direkte mail og via hjemmesiden.
Når du tilmelder dig accepterer du vores vilkår og du stopper dit medlemskab ved at kontakte Kajakklubben Viking senest den 31. januar i det år du ikke mere ønsker at være medlem.

KVITTERING
Medlemmet modtager en kvittering for betaling fra betalingskort via e-mail.

FORTRYDELSESRET
Der er ikke fortrydelsesret. Og der refunderes ikke penge efter tilmelding. Dog kan der i tilfælde af længerevarende sygdom gøres undtagelser i form af godskrevet kontingent til næste sæson.

REKLAMATIONSRET
Da der ikke er tale om fysiske produkter med ydelser, er du ikke omfattet af en reklamationsret. Du kan dog klage til bestyrelsen, hvis der er omstændigheder, du er uenig i. Alle klager vil blive behandlet i bestyrelsen, hvorefter du vil få en tilbagemelding.

MEDLEMMETS ANSVAR
Kajakklubben forbeholder sig ret til at spærre medlemmets adgang til siden ved manglende betaling, og hvis der sker mislighold af klubbens ejendom eller forenings-systemet. Der vil ikke blive udbetalt kompensation til medlemmet ved evt. spærring.