Kajak-klubben Viking

Kajakklubben VIKING er beliggende ved Silistria i Aarhus, med Aarhus bugten som primært rovand. Siden 1933 har klubben dannet ramme for kap- og motionsroning og været udgangspunkt for langture til både ind- og udland. Klubhuset er godt 5 km fra byens centrum, men alligevel omgivet af skov og badestrand. Bådeskurene huser omkring 50 klubkajakker af forskellig sværhedsgrad til fælles brug blandt medlemmerne. Desuden er der en vis begrænset plads til private kajakker.

Vi har også faciliteter ved Brabrand Sø.  

Hvordan er vi organiseret ?
Klubben er baseret på frivilligt foreningsarbejde. Således er ingen i klubben aflønnet.
Bestyrelsen på  seks personer vælges på den årlige generalforsamling  i februar.
Viking er medlem af Dansk Kano og Kajak forbund, samt Danmarks Idræts-Forbund, Aarhus Kajak Samvirke og Idrætssamvirket.

Ungdomsarbejde.
Formålet med Viking ungdom er at udvikle gode, glade roere med en god klubånd! Her er både plads til motionsroeren og til den ambitiøse roer.
Viking vil gerne støtte op omkring kaproning. Vi satser meget på dem der har talentet og lysten til at give den en skalle.

Nye voksen-begyndere optages hvert forår. Læs mere om hvordan tilmelding og instruktion foregår.

Websitet her bliver vedligeholdt af Webudvalget men alle medlemmer har mulighed for at lægge indhold på forsiden og kalenderen, specielt dog dem der sidder i bestyrelsen eller et af udvalgene.

Spørgsmål ?
Benyt formularen nederst på siden.

logo sh