Km-roning for begyndere


Hvorfor?

Km-roning er en del af instruktionsforløbet, idet I her har mulighed for at få roet de famøse 75 km som kræves for at kunne “få nøgle”.

Hvornår kan man deltage?

I kan deltage, så snart I har gennemført to hold-instruktionsaftener og bestået bjærgeprøven. I forventes dermed at være selvhjulpne med hensyn til at gå i og ud af kajakken samt at bjærge denne. Det er ikke forbudt, men tvært imod meget velset, at man hjælper hinanden to og to.

Hvad tid?

Hver søndag kl 8:00 føreste gang 1. maj. Der udbydes 6 gange. Vi går på vandet kl 8:00, så kom i tilpas tid.

Organisering

Km-roningen bestyres af en flok erfarne roere, der sikrer en forsvarlig afvikling af roningen, herunder at der er tilstrækkeligt med ledsage-roere. Disse er klubmedlemmer med ledsage-ret, men er ikke nødvendigvis instruktører. Derfor skal I være rimelig selvhjulpne og især sørge for at ro i de formationer, som de givne ledsagere beder jer om.

Aflysninger kan beklageligvis forkomme hvis der ikke er ledsagere nok til at afvikle roningen på forsvarlig vis. Aflysninger af den art vil blive udmeldt på hjemmesiden torsdagen før søndagen. Aflysninger kan også forkomme hvis vejr og vind er imod os….det vil især sige ved østenvind og høj sø. Sådanne aflysninger kan forekomme, indtil vi står i vandkanten om søndagen men vil naturligvis i det omfang, de er forudsigelige blive søgt udmeldt på hjemmesiden.

Tilmelding

Meld jer på klubbens hjemmeside senest torsdagen før under: Aktivitetskalender/Km-roning/relevant dato/tilmeld som “Nybegynder”

Vel mødt!

Mvh Helle Strehle

 

Ledsagere søges til km-roning.

Tilmeld dig i aktivitetskalenderen de søndage du kan.

Km-roning for ledsagere

Så er der bud efter alle gode kræfter til at ledsage de nye på Km-roning!

Hvad tid?

Hver søndag kl 08:00 første gang 1. maj og de følgende søndage, ialt 6 gange.

Vi går på vandet kl 08:00, så kom i tilpas tid også til lige at trimme formiddagens forløb med de andre ledsagere.

Tilmelding

Meld jer på klubbens hjemmeside senest torsdagen før under: Log in/Aktivitetskalender/Km-roning/relevant dato/tilmeld som “Ledsager”.

Der er erfaringsmæssigt brug for 8 ledsagere de første 2 gange, hvorefter man kan gennemføre de følgende km-roninger med blot 6 ledsagere.

“Udvalget” forbeholder sig ret til at aflyse, hvis der ikke er tilstrækkeligt med ledsagere til at gennemføre roningen forsvarligt. Der tages bestik af dette fredagen før og en evt aflysning udmeldes på hjemmesiden og til de tilmeldte ledsagere direkte.

Vel mødt!

Mvh Helle S. og Karin S.

Ledsager 2019 dokument.

km roning1

Team Malik på km-roningstur😀

Meld dig til opslagstavlen her under og du får besked når der er mulighed for vinterroning med ledsager.