Km-roning for begyndere


Hvorfor?

Km-roning er en del af instruktionsforløbet, idet I her har mulighed for at få roet de famøse 75 km som kræves for at kunne “få nøgle”.

Hvornår kan man deltage?

I kan deltage, så snart I har gennemført to hold-instruktionsaftener og bestået bjærgeprøven. I forventes dermed at være selvhjulpne med hensyn til at gå i og ud af kajakken samt at bjærge denne. Det er ikke forbudt, men tvært imod meget velset, at man hjælper hinanden to og to.

Hvad tid?

Hver søndag kl 8:00 føreste gang 19. maj. Der udbydes 7 gange. Vi går på vandet kl 8:00, så kom i tilpas tid.

Organisering

Km-roningen bestyres af en flok erfarne roere, der sikrer en forsvarlig afvikling af roningen, herunder at der er tilstrækkeligt med ledsage-roere. Disse er klubmedlemmer med ledsage-ret, men er ikke nødvendigvis instruktører. Derfor skal I være rimelig selvhjulpne og især sørge for at ro i de formationer, som de givne ledsagere beder jer om.

Aflysninger kan beklageligvis forkomme hvis der ikke er ledsagere nok til at afvikle roningen på forsvarlig vis. Aflysninger af den art vil blive udmeldt på hjemmesiden torsdagen før søndagen. Aflysninger kan også forkomme hvis vejr og vind er imod os….det vil især sige ved østenvind og høj sø. Sådanne aflysninger kan forekomme, indtil vi står i vandkanten om søndagen men vil naturligvis i det omfang, de er forudsigelige blive søgt udmeldt på hjemmesiden.

Tilmelding

Meld jer på klubbens Aktivitetskalender senest torsdagen før under: Aktivitetskalender/Km-roning/relevant dato/tilmeld som “Nybegynder”

Vel mødt!

Mvh Helle Strehle

 

Ledsagere søges til km-roning

 

Kilometerroningsgruppen sørger for at organisere roning med ledsagelse på faste ugentlige tidspunkter. Det sker specielt under instruktionsforløbet (for begynderne uden nøgle) og om vinteren (for medlemmer uden vinter-roret).

Vil du ledsage i sæsonens km-roning, der starter medio maj måned ? I år prøver vi at lave en km-roningsgruppe, hvor du kan byde ind på de dage, hvor du kan ledsage årets begyndere.

Som ledsager i Km-roningsgruppen melder du dig til min. 4 søndage. Der vil være morgenbrød efter hver km-roning og du bliver inviteret til en km-roningsfrokost, når vinteren er over os og vi trænger til varmende mad og drikke.

Tidspunkter: Søndag kl 08:00

Vi går på vandet kl 08:00, så kom i tilpas god tid også til lige at trimme formiddagens forløb med de andre ledsagere.

  • De første 2 gange ror vi mellem Viking og Blommehaven, med mulighed for at skifte kajak. Ledsagerne ligger spredt og kan hjælpe, og det gælder om at ro så mange gange af rundstrækningen på 2 km. Her får vi mulighed for at se, hvem af nybegynderne der er gode at sætte sammen, når vi skal ro flere sammen.
  • De efterfølgende 5 gange ror vi i mindre hold, der efter forholdene fastsætter længden af turen.

 

Tilmelding

Ledsagerne tilmelder sig senest den 14. april til Karin – kvstruss@gmail.com

Info: Nybegynderne melder sig til på Aktivitetskalenderen senest torsdagen før under: Log in/Aktivitetskalender/Km-roning/relevant dato/tilmeld som.

“Udvalget” forbeholder sig ret til at aflyse, hvis der ikke er tilstrækkeligt med ledsagere til at gennemføre roningen forsvarligt. Der tages bestik af dette fredagen før og en evt aflysning udmeldes på hjemmesiden og til de tilmeldte ledsagere direkte.

Vel mødt!

Mvh Helle S. og Karin S.

Ledsager 2019 dokument.

km roning1

Team Malik på km-roningstur😀

Meld dig til opslagstavlen her under og du får besked når der er mulighed for vinterroning med ledsager.